Բաղադրությունը (4 հոգու համար)
կարտոֆիլ - 700 գրամ
կանաչ ոլոռ -1/2 բաժակ
կես կարմիր պղպեղ
կես սոխ
կարագ -200 գրամ
ձու - 8 հատ
աղ
Պատրաստման ժամանակը - 45 րոպե
Պատրաստման եղանակը
Բարակ շերտերով կտրատում ենք կարտոֆիլը և սոխի հետ տապակում ենք մինչև մի քիչ փափկելը
Այնուհետև կարտոֆիլը լցնում ենք մեկ այլ ամանի մեջ և վրան ավելացնում կարմիր պղպեղը, ոլոռն ու ձուն, մի թեթև խառնում ենք և նորից լցնում թավայի մեջ
Փակում ենք թավան կափարիչով և թողնում որ եփվի 15 րոպե
Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել