Բաղադրությունը
ձու- 1 հատ
կաթ- 20 մլ
կարմիր պղպեղ -2 ճաշի գդալ
բեկոն - 2-3 կտոր
փափուկ պանիր - 2 կտոր
սոխ - կես հատ
լոլիկ -1 հատ
վարունգ -1 հատ
ավոկադո -1 հատ
հաց - 2 կտոր
կարագ - 1 ճաշի գդալ
կանաչի
աղ
Պատրաստման եղանակը
Հարում ենք ձուն ու կարմիր պղպեղը
Թավայի մեջ կարմրացնում ենք բեկոնը և ձուն լցնում վրան
Բարակ շերտերով կտրատում ենք վարունգը, լոլիկն ու սոխը
Մեջտեղից կիսում ենք ավոկադոն և գդալով հանում փափուկ մասը
Մի փոքր կարագ ենք քսում հացին մի կողմից և թավայի մեջ տաքցնում
Քսում ենք քերած և փափկեցրած ավոկադոն և այնուհետ հերթականությամբ շարում մյուս մթերքները
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել