Անհրաժեշտ է`
250 գրամ հաց
2 հավկիթ
100 գրամ երշիկ
1 լոլիկ
3 զեյթուն
100 գրամ պանիր
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1. Հացը փշրում ենք մանր մասերի, ավելացնում 2 հավկիթ, մանր կտրատած երշիկ, աղ ու պղպեղ անում, խառնում` փորձելով մանրացնել բաղադրատարրերը:
2. Ստացված զանգվածը լցնում ենք տարրայի մեջ: Հաջորդ շերտը կլորներով կտրատած լոլիկն ու զեյթունն է: Հաջորդ շերտին ցանում ենք քերած պանիր:
3. Տապակում ենք ջեռոցում կամ միկրոալիքային վառարանում 2.5-3.5 րոպե (կախված սարքի հզորությունից):
Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել