Ladynews.am-ը գրում է.

Դիետոլոգները նշել են այն մթերքների ցանկը, որոնց օգտագործումը մարդկանց երջանիկ է դարձնում: Բրիտանացին գիտնականները որոշել են պարզել, թե որ մթերքների օգտագործումն է մարդկանց երջանկացնում:

Որպեսզի պարզվի ախորժակի և երջանկության զգացողության միջև փոխադարձ կապը, գիտնականներն անցկացրել են հետազոտություն և պարզել, թե որ մթերքներն են, ի տարբերություն մնացածների, առաջացնում երջանկության զգացողություն:

Երրորդ տեղում են հակտնվել սև և կարմիր խավիարները: Փորձագետները կարծում են, որ սա պայմանավորված է ոչ այնքան համային երանգներով, որքան հոգեբանականով. խավիարն ընկալվում է որպես բարեկեցության և առավելության հետ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել