Անհրաժեշտ է`

3 բանան

300 գր կաթնաշոռ

150 գր շաքարավազ

մի պտղունց աղ

3 ճաշի գդալ ալյուր

3 հավկիթ

160 գր թթվասեր

Պատրաստման եղանակը`

Բանանն ու կաթնաշոռը տրորել, ավելացնել շաքարավազը, աղը: Հարում ենք հավկիթները, ավելացնում ալյուր, հավկիթ, թթվասեր (ամեն նոր բաղադրիչից հետո հարում ենք):

Լցնում ենք տարրայի մեջ և տեղադրում 150C միացրած ջեռոց 1 ժամ 10 րոպեով: Թողնում ենք, որ սառչի և մեկ գիշերով դնում սառնարան:

Բարի ախորժակ:)


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել