Բաղադրությունը
բարակ լավաշ -2 հատ
թթվասեր -200 գրամ
պանիր -300 գրամ
ձու -1 հատ
սև պղպեղ
սխտոր
խմելի, սունելի
կարի
Պատրաստման եղանակը
Թթվասերն ու ձուն խառնել, աղ ցանել: Եթե պանիրն աղի է, աղը գործածել չափավոր: Սխտորը մանր քերիչով անցկացնել, խառնուրդը քսել լավաշին: Վրան ցանել շատ մանր քերած պանիրը: Կտրատել գեղեցիկ քառակուսիներով կամ եռանկյուններով:
Տապական յուղելու կարիք չկա: Շարել ու դնել 190 աստիճանի ջեռոցը 5-10 րոպե
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել