Բաղադրությունը

Սպանախ- 1 փունջ

ձու -1 հատ

հաց -2 կտոր

կարագ-մի փոքր կտոր

ջուր-2 լիտր

քացախ -1 ճաշի գդալ

աղ -1 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակը

Թավայի մեջ հալեցնել կարագը և թեթևակի խաշել սպանախը

Մեկ այլ թավայում 2 կողմերից կարմրացնել հացի կտորները

Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը, ավելացրեք քացախը և աղը

Հարեք ձուն և այն լցրեք կաթսայի մեջ անպայման այդ ընթացքում ջուրը արագ խառնելով

Մի քանի րոպե էլ խառնեք, ու հանեք արդեն պատրաստի ձուն


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել