Բաղադրությունը
Սպանախ- 1 փունջ
ձու -1 հատ
հաց -2 կտոր
կարագ-մի փոքր կտոր
ջուր-2 լիտր
քացախ -1 ճաշի գդալ
աղ -1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ հալեցնել կարագը և թեթևակի խաշել սպանախը
Մեկ այլ թավայում 2 կողմերից կարմրացնել հացի կտորները
Կաթսայի մեջ եռացրեք ջուրը, ավելացրեք քացախը և աղը
Հարեք ձուն և այն լցրեք կաթսայի մեջ անպայման այդ ընթացքում ջուրը արագ խառնելով
Մի քանի րոպե էլ խառնեք, ու հանեք արդեն պատրաստի ձուն
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել