Life.panorama.am-ը գրում է.

Վիտամիններով հարուստ բանջարեղեն

Նախքան ձմռան գալուստը հարկավոր է օրգանիզմն ամրապնդել վիտամիններով, որը հնարավոր է անել բանջարեղենի օգնությամբ:

Կաղամբը հարուստ է բազմաթիվ վիտամիններով: Վերջինս պարունակում է այնքան ասկորբաթթու, որքան պարունակում է լիմոնը: Ի դեպ, կաղամբը պարունակում է C վիտամին, որը անհետանում է եփելու ժամանակ:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել