Life.panorama.am-ը գրում է.
Նախքան ձմռան գալուստը հարկավոր է օրգանիզմն ամրապնդել վիտամիններով, որը հնարավոր է անել բանջարեղենի օգնությամբ:
Կաղամբը հարուստ է բազմաթիվ վիտամիններով: Վերջինս պարունակում է այնքան ասկորբաթթու, որքան պարունակում է լիմոնը: Ի դեպ, կաղամբը պարունակում է C վիտամին, որը անհետանում է եփելու ժամանակ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2014/10/18/vitamin/239805
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել