Tert.am-ը գրում է.
Ցածր կալորիականությամբ շաքարին փոխարինող արհեստական նյութերը, հակառակ տարածված կարծիքի, բարձրացնում են գիրության ռիսկային գործոնը: Այս մասին հաղորդում է Meddaily.ru-ն՝ հղում կատարելով The Daily Mail-ին:
Այդպիսի նյութեր կարելի է գտնել դիետիկ գազավորված ըմպելիքներում: Շաքարին փոխարինող վտանգավոր նյութերն են՝ սախարինը, սուկրալոզն ու ասպարտամը:
Աբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://www.tert.am/am/news/2014/09/19/shaqarin-poxarinox-nyuter/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել