Բաղադրիչներ՝ երկու բաժնի համար

  • 300 մլ կեֆիր՝ 2,5% յուղայնությամբ
  • 3 ճյուղ մաղադանոս
  • 3 ճյուղ սամիթ
  • 3 ճյուղ համեմ
  • 1 ոչ մեծ վարունգ
  • Մի պտղունց աղ
  • Սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը

1․ Կանաչիները լվացեք և մանր կտրատեք, վարունգը՝ նույնպես:

2․ Կանաչիներն ու վարունգը լցրեք բլենդերի մեջ, վրան մի փոքր կեֆիր ավելացրեք, հարեք, մինչև միատարր զանգված դառնա, վրան աղ ավելացրեք: Ավելացրեք մնացած կեֆիրը և նորից հարեք:

3․ Լցրեք կոկտեյլը բաժակի մեջ, սև պղպեղ ավելացրեք:

Կարելի է նիհարել համեղ և առողջ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել