
Բաղադրիչներ՝ երկու բաժնի համար
- 300 մլ կեֆիր՝ 2,5% յուղայնությամբ
- 3 ճյուղ մաղադանոս
- 3 ճյուղ սամիթ
- 3 ճյուղ համեմ
- 1 ոչ մեծ վարունգ
- Մի պտղունց աղ
- Սև պղպեղ
1․ Կանաչիները լվացեք և մանր կտրատեք, վարունգը՝ նույնպես:
2․ Կանաչիներն ու վարունգը լցրեք բլենդերի մեջ, վրան մի փոքր կեֆիր ավելացրեք, հարեք, մինչև միատարր զանգված դառնա, վրան աղ ավելացրեք: Ավելացրեք մնացած կեֆիրը և նորից հարեք:
3․ Լցրեք կոկտեյլը բաժակի մեջ, սև պղպեղ ավելացրեք:
Կարելի է նիհարել համեղ և առողջ:
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Poxarinek-naxa&ashn-ays-ympelikov-EV-moracek-orovayni-&arpi-masin--Ardyunky-ktesnek-mek-shabatic-6576/basic
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել