Կարտոֆիլապանրային նյոկի
Բաղադրիչներ
• կարտոֆիլ - 750 գ
• ալյուր - 150 գ
• ձու - 1 հատ
• պանիր - 80 գ
• կաթնաշոռային պանիր - 100 գ
• Միջուկը՝
• եփած միս - 200 գ
• կաթնաշոռային պանիր - 100 գ
• պինդ պանիր - 80 գ
• ձու - 1 հատ
• աղ ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը և միսն առանձին եփել: Կարտոֆիլը մաքրել և անցկացնել քերիչով:
Խառնել ալյուրի հետ, ավելացնել ձու, աղ: Խմոր հունցել և դնել սառնարանը մոտ 20 րոպե։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել