Կարտոֆիլապանրային նյոկի 

Բաղադրիչներ 

• կարտոֆիլ - 750 գ 
• ալյուր - 150 գ 
• ձու - 1 հատ 
• պանիր - 80 գ 
• կաթնաշոռային պանիր - 100 գ 
• Միջուկը՝ 
• եփած միս - 200 գ 
• կաթնաշոռային պանիր - 100 գ 
• պինդ պանիր - 80 գ 
• ձու - 1 հատ 
• աղ ՝ ըստ ճաշակի

 
Պատրաստման եղանակը 
Կարտոֆիլը և միսն առանձին եփել: 
Կարտոֆիլը մաքրել և անցկացնել քերիչով: 
Խառնել ալյուրի հետ, ավելացնել ձու, աղ: Խմոր հունցել և դնել սառնարանը մոտ 20 րոպե։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել