Բաղադրությունը
- ալյուր - 35 գ
- վանիլին - 9 գ
- ձվի դեղնուց - 3 հատ
- շաքարավազ - 150 գ
- կաթ - 400 մլ
Պատրաստման եղանակը
Ձվի դեղնուցները խառնում ենք շաքարավազի, վանիլինի և ալյուրի հետ:
Կաթը եռացնում ենք, լցնում դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում:
Եռացնում ենք, մինչև ստանանք համասեռ զանգված:
Եփովի կրեմը կարող ենք օգտագործել շերտավոր խմորով պատրաստված թխվածքների մեջ:
Ինչպես նաև կարող ենք մրգային աղցան պատրաստել:
Ահա և վերջ:
Կաթը եռացնում ենք, լցնում դեղնուցային զանգվածի մեջ և խառնում:
Եռացնում ենք, մինչև ստանանք համասեռ զանգված:
Եփովի կրեմը կարող ենք օգտագործել շերտավոր խմորով պատրաստված թխվածքների մեջ:
Ինչպես նաև կարող ենք մրգային աղցան պատրաստել:
Ահա և վերջ:
Այս անգամ սովորեցինք արագ եփովի կրեմ պատրաստելու գաղտնիքը
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել