Սխտորն ամենաօգտակար մթերքն է ողջ աշխարհում։
Եվ մենք բոլորս գիտենք, որ շատ մարդիկ աշխարհում օգտագործում են սխտորը հում վիճակում՝ որպես ավանդական միջոց, որպեսզի կարգավորեն բարձր և ցածր արյան ճնշումը, խոլեստերինի բարձր մակարդակը, որպեսզի պայքարեն սրտի իշեմիկ հիվանդությունների դեմ, խուսափեն ինֆարկտից, նեղացած զարկերակների և աթերոսկլերոզի պատճառով արյան հոսքի նվազումը և այլն։
Համարվում է, որ սխտորը կանխում է անգիոտենզին հորմոնի զարգացումը, ինչպես նաև օգնում է թուլացնել արյունատար անոթները։
Սխտորը համարվում է շատ հզոր միջոց, և եթե դուք ուտեք այն, ապա ավելի քիչ ժամանակում, քան 24 ժամը, ձեր օրգանիզմը կարձագանքի դրան։
Կերեք 6 եփած սխտոր և տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում ձեր մարմնի հետ 24 ժամվա ընթացքում։
1-ին ժամ
Առաջին ժամում սխտորը ստամոքսում վերածվում է մարմնի համար սննդի։
2-4 ժամ
Սխտորն օգնում է օրգանիզմին պայքարել ազատ ռադիկալների դեմ և օրգանիզմում գոյություն ունեցող քաղցկեղածին բջիջների դեմ։
4-6 ժամ
Նյութափոխանակությունը սկսում է տեսնել սխտորի օգտակարությունը և ակտիվացնում ավելորդ հեղուկի վերացման պրոցեդուրան և այրում կուտակված ճարպը։
6-7 ժամ
Սխտորի հակաբակտերիալ միջոցները սկսում են իրենց պրոցեսն օրգանիզմում։
8-10 ժամ
Այս ընթացքում սնուցող նյութերն արդեն կարևոր դեր են խաղում բջջային մակարդակում, և սխտորը պաշտպանում է ձեր մարմինը օքսիդացումից։
10-24 ժամ
Առաջին ժամից հետո սխտորը ձեր մարմնի հետ սկսում է խորը մաքրման պրոցես, այդ թվում՝ նաև հետևյալ պրոցեսները։
- Օգնում է կարգավորել խոլեստերինի մակարդակը։
- Մաքրում է զարկերակները և պաշտպանում օրգանիզմը սրտանոթային հիվանդություններից։
- Նվազեցնում է արյան ճնշման մակարդակը կամ հակառակը՝ բարձրացնում։
- Բարձրացնում է օրգանիզմի բնական պաշտպանողական ուժերը և ամրացնում իմունային համակարգը։
- Սխտորն օգնում է կանխել ծանր մետաղների ներթափանցումը դեպի ձեր օրգանիզմ։
- Օգնում է բարելավվել ոսկորների ամրությունը։
- Շնորհիվ իր բարձր սնուցող արժեքների՝ սխտորը օգնում է վերացնել հոգնածությունը։
- Բարելավվում է սպորտային արդյունքները։
- Օգնում է ձեզ երկարացնել բջիջների ակտիվությունը։