Այս միջոցը կարող է օգտագործվել ինչպես երեխաների, այնպես էլ՝ մեծահասակների համար:
Գազարը, ավելի ճիշտ՝ գազարի հյութը, շատ հարուստ է հակաօքսիդանտներով, այն օգնում է իջեցնել արյան բարձր ճնշումը, պայքարում է դիաբետի դեմ:
Գազարը նաև՝
Բարձրացնում է իմունիտետը և վերահսկում է սրտանոթային հիվանդությունները,
Նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը,
Կանխարգելում է քաղցկեղային հիվանդությունները,
Կանխում է ակնեն,
Մաշկի համար անհրաժեշտ վիտամինների աղբյուր է,
Կալցիումի աղբյուր է,
Նպաստում է մարսողությանը,
Մաքրում է ամբողջ օրգանիզմը:
Մրգահյութի բաղադրատոմսը
Բաղադրիչները՝
½ կգ գազար,
3-4 ճ/գ մեղր,
ջուր:
Պատրաստման եղանակը՝
Գազարը կտրտեք ոչ մեծ կտորներով, վրան ջուր լցրեք: Եփեք մինչև փափկելը, վերցրեք կրակի վրայից:
Ջուրը քամեք, թողեք սառչի: Գազարը տրորեք բլենդերով կամ պատառաքաղով:
Պատրաստի գազարով արգանակին մեղր ավելացրեք և լավ խառնեք: Ավելացրեք գազարի պյուրեն: Մրգահյութը պատրաստ է: Այն սառը տեղում պահեք:
Ինչպես ընդունել՝
Օրվա ընթացքում ընդունեք 3-4 ճ/գ մրգահյութ: Արդյունքը կզգաք արդեն 1-2 օր անց: