Մեզնից շատերն են մսի թարմությունը ստուգում դրա գույնով: Para Los Curiosos -ը հաստատել է, որ շատ արտադրողներ և մսավաճառներ մսին վարդագույն, ախորժելի ու գրավիչ տեսք են տալիս ածխածնի երկօքսիդի միջոցով:

Ճապոնիան, Կանադան և շատ եվրոպական երկրներ արգելել են օգտագործել այդ թույնը մսի մեջ, իսկ ԱՄՆ-ն և Լատինական Ամերիկան գնում են բանակցությունների նման պրակտիկայի ընդլայնման հետ կապված:

Շատերը կարծում են, որ դրանում վնաս չկա. միակ վնասն այն է, որ խաբում են հաճախորդին: Իսկ արդյոք դա նորմա՞լ է և որքանո՞վ է անվնաս:

Մանրամասները դիտեք տեսանյութում և ինքներդ որոշեք՝ գնե՞լ նման միս, թե՞ ոչ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել