Բաղադրիչներ
- կակաո - 50 գր
- կարագ - 2 ճ/գդ
- կաթ - 3/4 բաժակ
- ալյուր - 1/3 բաժակ
- շաքարավազ - 1/4 բաժակ
- շոկոլադ սև - 3 ճ/գդ
- աղ - 1/4 թ/գդ
- վանիլին - 1/2 թ/գդ
- ձու - 3 հատ
Պատրաստման եղանակ
- Ջեռոցը 220 աստիճան տաքացնում ենք: Ձվերը, կաթը, ալյուրը, շաքարավազը, կակաոն, աղն ու վանիլինը խառնում ենք և հարիչով մոտ 1 րոպե հարում, մինչև դառնա համասեռ փրփրուն զանգված:
- Կարագը թավայի մեջ հալեցնում ենք:
- Լցնում ենք նրբաբլիթի խմորն ու անմիջապես դնում ջեռոցի մեջ:
- Թխում ենք 20 րոպե: Վրան հալեցրած շոկոլադ ենք լցնում ու տաք-տաք մատուցում:
- Ահա և վերջ:
Շոկոլադե նրբաբլիթները հարմար են առավոտյան նախաճաշի կամ երեկոյան թեյի համար: Դե ինչ, մաղթում ենք բարի ախորժակ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%B7%D5%B8%D5%AF%D5%B8%D5%AC%D5%A1%D5%A4%D5%A5-%D5%B6%D6%80%D5%A2%D5%A1%D5%A2%D5%AC%D5%AB%D5%A9%D5%B6%D5%A5%D6%80/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել