Բաղադրիչներ
- հյութ լոլիկի - 2 բաժակ
- ժելատին - 2 ճ/գդ
- լոլիկ - 1 հատ
- պանիր - 50 գր
- խոզապուխտ - 50 գր (կամ երշիկ)
Պատրաստման եղանակ
- Պանիրը, խոզապուխտ ու լոլիկը միևնույն հաստությամբ շրջանաձև կտրատում ենք:
Ժելատինը լցնում ենք լոլիկի հյութի մեջ, կրակի վրա խառնելով լուծում և հասցնում սենյակային ջերմաստիճանի:
Հավաքում ենք նախուտեստը: Շարում ենք պանիր-լոլիկ-խոզապուխտ-պանիր-լոլիկ-խոզապուխտ հերաթականությամբ՝ յուրաքանչյուրը կտորը դնելիս թրջում լոլիկի հյութի մեջ: Վերջում լցնում ենք լոլիկի հյութը (մինչև բաժակի ծայրը) և մի քանի ժամով տեղափոխում սառնարան:
Նախուտեստը հանում ենք սառնարանից, մի քիչ դնում տաք ջրի մեջ և հեշտությամբ շրջում ենք բաժակի մեջ: Զարդարում ենք կանաչիով: - Ահա և վերջ:
Լոլիկով նախուտեստ-ժելեն պատրաստ է: Իսկ Ձեզ դուր եկա՞վ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AC%D5%B8%D5%AC%D5%AB%D5%AF%D5%B8%D5%BE-%D5%B6%D5%A1%D5%AD%D5%B8%D6%82%D5%BF%D5%A5%D5%BD%D5%BF-%D5%AA%D5%A5%D5%AC%D5%A5/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել