Բաղադրիչներ
- սուրճ սև - 4ճ/դգ
- կաթ - 300մլ
- ջուր - 150մլ
- շաքարավազ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Լցնում ենք սուրճը ջազվեի մեջ, ավելացնում ջուրը, շաքարավազը և եփում մինչև սուրճի բարձրանալը:
- Տաքացնում ենք կաթը: Կաթի կեսը հարում ենք բլենդերով, մինչև առաջանա փրփուր:
- Լատեի համար նախատեսված բաժակի մեջ լցնում ենք եփած սուրճը, ապա ավելացնում գոլ կաթի կեսը և վրան զարդարում կաթի փրփուրով:
Եվ մեր սուրճ լատեն պատրաստ է:
Մատուցելիս սուրճ լատեի վրա շաղ տվեք դարչին կամ քերած շոկոլադ:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%BD%D5%B8%D6%82%D6%80%D5%B3-%D5%AC%D5%A1%D5%BF%D5%A5-%D5%BF%D5%A1%D5%B6%D5%A8/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել