09:10 , 13 հոկտեմբեր, 2015
Բաղադրիչներ
- սուրճ սև - 4ճ/դգ
- կաթ - 300մլ
- ջուր - 150մլ
- շաքարավազ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Լցնում ենք սուրճը ջազվեի մեջ, ավելացնում ջուրը, շաքարավազը և եփում մինչև սուրճի բարձրանալը:
- Տաքացնում ենք կաթը: Կաթի կեսը հարում ենք բլենդերով, մինչև առաջանա փրփուր:
- Լատեի համար նախատեսված բաժակի մեջ լցնում ենք եփած սուրճը, ապա ավելացնում գոլ կաթի կեսը և վրան զարդարում կաթի փրփուրով:
Եվ մեր սուրճ լատեն պատրաստ է:
Մատուցելիս սուրճ լատեի վրա շաղ տվեք դարչին կամ քերած շոկոլադ: