Անհրաժեշտ է`
1 հատ հաց
8-16 բարակ կտոր պանիր
½ բժ հալած կարագ
½ բժ մանր կտրատած կանաչ սոխ
2 թ գդ մակ

Պատրաստման եղանակը`
Հացի վերին շերտը կտրատել, պանրի կտորները շարել առաջացած ճեղքերի միջև:
Հավասարապես լցնել հալած կարագը, կանաչ սոխը և մակը:
Հացը դնել փայլաթիթեղի վրա, մնացած ողջ կարագը և սոխը լցնել հացի վրա:
Փայլաթիթեղով փաթաթել և թխել 170 աստիճան տաքացված ջեռոցում` 15 րոպե:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել