Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
250 գ կարագ կամ մարգարին,
1 հատ ձու,
50 գ շաքարավազ,
Վանիլին,
250 մլ մածուն,
2 ճաշի գդալ թթվասեր,
1 թեյի գդալ սոդա,
+/- 400 գ ալյուր,
Միջուկի համար՝
250 գ ալյուր,
200 գ շաքարավազ,
1 ճաշի գդալ պնդուկ,
Վանիլին, 50-60 մլ բուսայուղ,
Վրան քսելու համար՝
2 հատ դեղնուց,
1 ճաշի գդալ կաթ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/16302?fbclid=IwAR3bLSTe61N7KqZ-GMSYwTS-JIGG3HwnWFa1_0-cwUEMPU_MermyLrM_EoM
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել