Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 

250 գ կարագ կամ մարգարին,

1 հատ ձու,

50 գ շաքարավազ,

Վանիլին,

250 մլ մածուն,

2 ճաշի գդալ թթվասեր,

1 թեյի գդալ սոդա,

+/- 400 գ ալյուր,

Միջուկի համար՝ 

250 գ ալյուր,

200 գ շաքարավազ,

1 ճաշի գդալ պնդուկ,

Վանիլին, 50-60 մլ բուսայուղ,

Վրան քսելու համար՝

2 հատ դեղնուց,

1 ճաշի գդալ կաթ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել