Բաղադրամասեր

Հնդկաձավար՝ 1 բաժակ,

Հավի ազդրեր՝ 4 հատ,

Աղ, պղպեղ,

Ֆրանսիական մանանեխ՝ 1 թեյի գդալ,

Սոխ՝ 1 հատ,

Գազար՝ 2 հատ,

Սունկ՝ 200 գ,

Պանիր՝ 100 գ,

Համեմի սերմ՝ 1 պտղունց,

Ձու՝ 3 հատ,

Թթվասեր՝ 200 գ,

Սխտոր՝ 2-3 պճեղ,

Կանաչիներ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել