Բաղադրամասեր

Բիսկվիթի համար՝ 

ձու - 4 հատ,
ալյուր - 100 գ,
շաքարավազ - 80 գ,
կակաո - 2 ճաշի գդալ,
Կրեմի համար ՝ 
կաթ - 600 մլ,
կարագ - 170 գ,
շաքարի փոշի - 100 գ,
օսլա - 80 գ,
շաքարավազ - 70 գ,
սպիտակ շոկոլադ - 70 գ,

Գլազուրի համար՝

սև շոկոլադ - 70 գ,
կարագ - 50 գ,
շաքար - 1 ճաշի գդալ,
կաթ - 25 մլ

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել