Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝

Շաքարավազ - 400 գ (2 բաժակ),
Ալյուր - 210 գ (7 ճաշի գդալ),
Կակաո - 90 գ (6 ճաշի գդալ),
Փխրեցուցիչ - 7 գ (1,5 թեյի գդալ),
Սոդա - 10 գ (1,5 թեյի գդալ),
Աղ - 3 գ (1 թեյի գդալ),
Ձու - 2 հատ,
Կաթ - 240 մլ,
բուսայուղ - 120 մլ (8 ճաշի գդալ),
Վանիլային շաքար - 1 հատ,
Տաք ջուր - 240 մլ,

Կրեմի համար՝ 

Կարագ - 240 գ,
Շաքարի փոշի  - 200 գ,
Կաթ կամ մուգ շոկոլադ -170 գ (2 սալիկ),

Գլազուրի համար՝ 

Մուգ շոկոլադ - 85 գ,
Կարագ - 50 գ,

Ելակ - 200 գ + 11 հատ

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել