Բաղադրամասեր
Գազար - 300 գ,
Շաքարավազ - 230 գ,
Բուսայուղ - 200 մլ,
Ձու - 4 հատ,
Ալյուր - 300 (+/-) գ,
Աղ - 1/4 թեյի գդալ,
Փխրեցուցիչ - 10 գ (2 թեյի գդալ),
Սերուցք 33% - 500 մլ,
Շաքարի փոշի - 50 գ,
Շոկոլադ - 100 գ
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/15404?fbclid=IwAR3q6-PC9TNxCrGdnCPFyDZ3iBT0bg4DFGawC0kSYyIkPKuYj7jpFOgfqFY
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել