Բաղադրամասեր
Ձու՝ 8 հատ,
Կաթ՝ 500 մլ,
Կարագ՝ 250 գ,
Թթվասեր՝ 500 գ,
Շաքարավազ՝ 450 գ,
Վանիլային շաքար՝ 3-4 տուփ,
Աղ՝ 0.5 թեյի գդալ,
Չոր խմորիչ՝ 15 գրամ (թարմ 50 գր),
Ալյուր՝ 1400 գ,
Չամիչ՝ 250 գ,
Ձևավորման համար՝
Սպիտակուց՝ 4 հատ,
Շաքարավազ՝ 200 գ,
Կիտրոնի աղ՝ մեկ պտղունց,
Աղ՝ մեկ պտղունց
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/14322?fbclid=IwAR1jbaHXsq4rg0tRdfncTEFh71XPzayk0qK-AbAu_PF8PSMtKPn6SSij6mQ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել