Բաղադրամասեր

Ձու՝ 8 հատ,

Կաթ՝ 500 մլ,

Կարագ՝ 250 գ,

Թթվասեր՝ 500 գ,

Շաքարավազ՝ 450 գ,

Վանիլային շաքար՝ 3-4 տուփ,

Աղ՝ 0.5 թեյի գդալ,

Չոր խմորիչ՝ 15 գրամ (թարմ 50 գր),

Ալյուր՝ 1400 գ,

Չամիչ՝ 250 գ,

Ձևավորման համար՝ 

Սպիտակուց՝ 4 հատ,

Շաքարավազ՝ 200 գ,

Կիտրոնի աղ՝ մեկ պտղունց,

Աղ՝ մեկ պտղունց  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել