Բաղադրամասեր

5 հատ դեղնուց,
150 գ ալյուր,
150 գ կարագ,
150 գ շաքարի փոշի,
1 թ/գ փխրեցուցիչ,
5-6 ճ/գ կաթ։

5 հատ սպիտակուց,
180 գ շաքարավազ,
Մի պտղունց աղ,
100 գ ընկույզ։

Կրեմի համար
200  մլ սերուցք,
500 մլ կաթ,
2 հատ ձու,
120 գ շաքարավազ,
30 գ շաքարի փոշի,
8 գ վանիլային շաքարավազ,
50 գ ալյուր

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել