Իսկական քյաբաբի ֆարշը պետք է այնպիսին լինի, որ շշի վրայից չընկնի, լինի փքուն և արտակարգ համեղ։

Ինձ քյաբաբի ֆարշի բաղադրատոմսն այսօր ասաց իմ ծանոթ մանղալչիներից մեկը, որը սիրով կներկայացնեմ ձեզ։

Բաղադրամասեր

1 կգ տավարի մսին՝ 

200 գրամ սալ,

280 գրամ գլուխ սոխ,

300 գրամ հավի բուդ,

1 թեյի գդալ սոդա,

5-6 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ,

Աղ ՝ ըստ ճաշակի,

100-150 մլ ջուր,

Կարմիր քաղցր աղացած պղպեղ ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը, սալը, հավի միսը 2 անգամ աղացեք։

Այնուհետև աղացեք սոխի հետ և ավելացրեք մնացած բոլոր համեմունքները։

Լավ տրորեք։

Թողեք՝ սառնարանում մի փոքր սառչի և վերջ, քյաբաբի ֆարշը պատրաստ է։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել