Կարկանդակի պատրաստման բազմաթիվ տարբերակներ կան։
Բայց մեր առաջարկած այս բաղադրատոմսը առանձնանում է նրանով, որ խմորը շատ նուրբ է ստացվում, փքուն և շատ համեղ։ Իսկ միջուկի մասին խոսքերն ավելորդ են։
Պատրաստեք՝ համոզված լինելով, որ շատ համեղ կարտոֆիլով կարկանդակ եք պատրաստելու։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/12716?fbclid=IwAR1uT9eclmmdZDLLHkvaBSy--AW_kjTqPgVQuj1ptxmFXpWPUd23k3lWTNU
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել