Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 

5 հատ միջին չափսի սպիտակուց,
150 գր շաքարավազ,
30 գր օսլա / ալյուր,
160 գր ընկույզ,
Մի պտղունց աղ,

Կրեմի համար՝ 
5 հատ միջին չափսի դեղնուց,
80 գր շաքարավազ,
450 մլ կաթ,
50 գր օսլա,
1 թեյի գդալ վանիլային շաքար,

30 գր կակաոյի փոշի,
90 գր շաքարավազ,
60 մլ կաթ,
100 գր կարագ։

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել