Այս «արևային հատապտղի» մասին լեգենդներ են պատմում, քանի որ այն պարունակում է վիտամինների և հանքանյութերի ամբողջականություն, որոնք հրաշալի կերպով կլանվում են օրգանիզմի կողմից։

Դդումը գերազանց պահպանում է իր օգտակար հատկությունները, անգամ եթե այն պահեք շատ երկար ժամանակ սենյակային ջերմաստիճանում։ Այս պտուղը շատ օգտակար է ոչ միայն հում վիճակում, այլ նաև եռացրած։ Դդումից ստացվում են համեղ սուպեր, հյութեր։

Սակայն քչերը գիտեն, որ դդումը համարվում է հրաշալի միջոցը, որը կարող է պայքարել շաքարի մակարդակի բարձրացման և արյան խոլեստերինի բարձրացման դեմ։ Այսօր մենք կկիսվենք ձեզ հետ մի հրաշալի բաղադրատոմսով, որը կօգնի ձեզ ազատվել այդ խնդրից։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝

  • 100 գրամ հում դդում,
  • 0,5 բաժակ մաքուր ջուր։

Պատրաստումը՝

  • Կեղևազրկեք դդումը և կտրատեք այն ոչ այքան մեծ կտորների,
  • Դրեք այդ կտորները բլենդերի մեջ, ավելացրեք ջուր և բլենդերում խառնեք այնքան, մինչև ստանաք միատարր զանգված։

Այս ըմպելիքը օգտագործել կարելի է 250 գրամ օրվա ընթացքում սոված փորին, ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Դդումի հյութը պետք է խմել մեկ ամսվա ընթացքում ամեն օր։ Արդեն 30 օրից դուք կնկատեք արդյունքը։ Գիտնականներն ապացուցել են, որ դդմի մեջ գտնվող վիտամինները դանդաղացնում են օրգանիզմի ծերացումը։

Օգտագործելուց առաջ խորհրդակցեք բժշկի հետ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել