Բաղադրիչներ
250 գրամ բրինձ
1 թեյի գդալ աղ
Պատրաստման եղանակը
Պահպանեք չափաբաժինը. յուրաքանչյուր 250 գրամ բրնձի համար օգտագործում ենք 500 մլ ջուր։
Միշտ լվացեք բրինձը, քանի որ այն օսլա է պարունակում, անհրաժեշտ է լավ լվանալ բրինձը սառը ջրով։
Աղն ավելացրեք սկզբում։
Եփելու ընթացքում ոչ մի դեպքում մի բացեք կաթսան և մի խառնեք բրինձը։
Եռացրեք, բրինձը կրակին թողեք 20 րոպե։ Անջատեք կրակը, թողեք 20 րոպե առանց կաթսան բացելու։ Այս կանոնից պետք է շեղվել վայրի բրինձ եփելու դեպքում։
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanoc.am/hy/xohanocic-durs/Inchpes-&isht-epel-brinjy%E2%80%A4-Gaxtnik--ory-misht-petk-kga-jez-8007/basic
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել