Մաքրում ենք (1,5 կգ) ճակնդեղը, կտրում յուրաքանչյուրը 4-5 մասի և լցնում 2 լիտր եռման ջրի մեջ։ Դնում են կրակի վրա և եփում մոտ մեկ ժամ միջին կրակի վրա։ Այնուհետև ավելացնում ենք 1 ճաշի գդալ շաքար և 1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ։ Պահպանում ենք այն սառնարանում։


Յուրաքանչյուր սնունդ օգտագործելուց առաջ 3-4 անգամ օրվա մեջ խմում ենք 30-40 մլ․ այս ըմպելիքից և ուտում 1-2 կտոր ճակնդեղ։

Շնորհիվ այս բաղադրատոմսի․

  •  բարելավում է արյան որակը,
  •  մաքրվում է օրգանիզմը,
  •  ունի հզոր միզամուղ հատկություն, մաքրում է լյարդը,
  •  նվազեցնում է անոթների աթերոսկլերոզի զարգացման հավանականությունը, սրտի հիվանդությունների, 2-րդ կարգի դիաբետի և օստեոպորոզի հավանականությունը,
  •  արգելափակում է քաղցկեղածին բջիջների աճը,
  •  կտրուկ նվազեցնում է կլիմաքսի երևույթը,
  • ամրացնում է սեռական խանգարումների գործառույթը, բուժում իմպոտեցիան,
  •  բարելավվում է սրտանոթային և շնչառական համակարգի աշխատանքը,
  •  նվազեցնում է ճնշումը,
  •  բարելավվում է օրգանիզմի դիմադրողականությունը,
  •  ուժեղացնում է թթվածն կլանումը մանրի հյուսվածքներում,
  •  երիտասարդացնում է օրգանիզմը, քանի որ պարունակում է նյութեր, որոնք ստեղծում են նոր բջիջներ,
  •  օգտակար է օրգանիզմի հյուծման և ուժասպառության դեպքում,
  •  վերացնում է «սառը ոտքեր» սինդրումը, շնորհիվ անոթների ընդլայնման,
  •  ամրացնում է զարկերակները, ոսկորները և այլն,
  •  խոչընդոտում է ճարպակալմանը  (հատկապես լյարդի ճարպակալմանը)։

Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել