Բաղադրիչներ՝

  • 200 գրամ ցանկացած շաքարավազով թխվածքաբլիթ,
  • 200 գրամ անյուղ կաթնաշոռ,
  • 100 գրամ թթվասեր,
  • 50 գրամ շաքար,
  • 1 թեյի գդալ սուրճ,
  • վանիլ,
  • կակաո։

Պատրաստումը՝

1. Խառնեք բլենդերի մեջ կաթնաշոռը, թթվասերը, շաքարը և վանիլը մինչև միատարր զանգված ստանալը։ Պատրաստեք սուրճը (ես վերցրել եմ սովորական լուծվող)։
2. Թխվածքաբլիթները 5 վայրկյան թաթախում ենք սուրճի մեջ։ Այնուհետև հերթականությամբ դասավորում ենք թխվածքաբլիթը, կրեմը և ձևավորում ենք դեսերտը (ես դա անում եմ ապակե բաժակի մեջ)։
3. Շաղ տվեք կակաոն ցանցով։ Դրեք այն սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընթացքում։

Այսպիսի մթերքների քանակությունից ինձ մոտ ստացվեց 3 այսպիսի բաժակ։
Փորձեք, շատ համեղ է։

Բարի ախորժակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել