Բաղադրատոմսը, որը մենք այսօր ուզում ենք ներկայացնել, դեռ վաղուց օգտագործում են բազմաթիվ մարդիկ և արդեն հասցրել են խորհուրդ տալ այն։
Դրա հեղինակը Հնդկաստանն է։ Բաղադրատոմսի պարզությունը և արդյունավետությունը ձեզ հաճելիորեն կզարմացնի։
Այն օգնում է ազատվել երիկամների և լեղապարկի քարերից։
Ավոկադոն պտուղ է, որն առանձնանում է իր համով և սնուցող նյութերով։ Այս միրգը մեր օրգանիզմի համար շատ կարևոր դեր է խաղում և շատ կարևոր է այն կանոնավոր կերպով օգտագործել։ Ավոկադոյի բաղադրության մեջ գտնվող միացություններն ունակ են օգնել բուժել բազմաթիվ խնդիրներ՝ կապված մաշկի հետ, բուժել մկանային ցավերը և ոսկրային հյուսվածքը։
Ինչ վերաբերվում է մրգի կորիզին, ապա այն ունակ է կարգավորելու վահանաձև գեղձի գործունեությունը, վերացնել հոգնածությունը և կանխել քաղցկեղածին բջիջների զարգացումը։ Շնորհիվ բարձր օգտակարություն ունեցող նյութերի կոնցենտրացիայի՝ հենց կորիզն է ունակ վերացնելու օրգանիզմից լեղապարկի և երիկամների քարերը։ Ավոկադոյի անչափ օգտակար կորիզը պարունակում է 65% ամինաթթու։
Բաղադրիչներ՝
- Ավոկադոյի կորիզ,
- 200 մլ տաք ֆիլտրած ջուր,
Պատրաստման եղանակը՝
Պտղի կորիզը հարկավոր է, ինչպես հարկն է, չորացնել։
Դրանից հետո սուր դանակի օգնությամբ այն անհրաժեշտ է կտրել բարակ կտորների և տեղադրել հարիչի մեջ՝ մանրացնելու համար։
Ստացված փոշենման զանգվածն անհրաժեշտ է խառնել ջրի հետ։
Փոշին, որը ստացվում է 1 կորիզից, ավելի լավ է բաժանել 4 օգտագործման համար։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել ըմպելիքը ոչ ավելի, քան օրական 1 անգամ։
Խորհուրդ է տրվում այն օգտագործել քնելուց առաջ։ Կուրսի ժամանակահատվածը կարգավորված չէ, լսեք ձեր սեփական զգացողություններին։
Եղեք առողջ։
Զգուշացում. ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը: