Life.panorama.am-ը գրում է․
«Կետչուպ» բառը չինարեն թարգմանաբար նշանակում է մարինադ: Միայն ժամանակի ընթացքում է այն փոփոխության ենթարկվել, և այսօր նշանակում է սոուս:
Տոմատի սոուս ընտրելիս նախևառաջ անհրաժեշտ է ուշադրություն դարձնել փաթեթավորմանը: Անհրաժեշտ է ընտրել ապակյա տարրայով սոուս, քանզի այն հնարավոր է պահպանել մինչև 1,5 տարի, ավելի հեշտ է տեսնել պարունակությունը և վերջիվերջո ավելի քիչ արհեստական հավելանյութեր է պարունակում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/04/tomato-souse/311329
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել