Ինչպես ընտրել որակյալ տոմատի սոուսLife.panorama.am-ը գրում է․

«Կետչուպ» բառը չինարեն թարգմանաբար նշանակում է մարինադ: Միայն ժամանակի ընթացքում է այն փոփոխության ենթարկվել, և այսօր նշանակում է սոուս:

Տոմատի սոուս ընտրելիս նախևառաջ անհրաժեշտ է ուշադրություն դարձնել փաթեթավորմանը: Անհրաժեշտ է ընտրել ապակյա տարրայով սոուս, քանզի այն հնարավոր է պահպանել մինչև 1,5 տարի, ավելի հեշտ է տեսնել պարունակությունը և վերջիվերջո ավելի քիչ արհեստական հավելանյութեր է պարունակում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել