Անհրաժեշտ է`
400 գրամ ալյուր
200 գրամ շաքարավազ
100 գրամ մարգարին
1 հավկիթ
80 մլ կաթ
10 գրամ փխրեցուցիչ
0.2 գրամ վանիլին
Պատրաստման եղանակը`
1. Մարգարինը հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել հավկիթը, կաթն ու փխրեցուցիչը:
2. Ավելացնել ալյուրն ու արագ փափուկ խմոր պատրաստել:
3. 6-7 մմ հաստությամբ խմորի շերտ պատրաստել և ստանալ կորժիկի տեսք:
5. Ստացված կորժիկները տեղադրել տապակի վրա և թխել 180-200 աստիճանի տակ 15 րոպե:
6. Հենց կորժիկները կարմրեն, նշանակում է` պատրաստ են: Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել