Անհրաժեշտ է`

մի բաժակ ոսպ

2 ճաշի գդալ բուսական յուղ

1 գլուխ սոխ

30 գրամ ծիրանի չիր

50 գրամ ընկույզ

մաղադանոս

աղ, պղպեղ

 

Պատրաստման եղանակը`

Ոսպը թրջել և թողնել 3-4 ժամ: Ապա եփել, մինչև փափկի: Սոխը մանր կտրատել և սոխառած պատրաստել: Ոսպին ավելացնել մանրացրած ընկույզ, սոխը, լվացված չիրն ու խառնելով եփել 12-15 րոպե: Պատրաստի ուտեստի վրա ցանել պղպեղ և մաղադանոս: Բարի ախորժակ:

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել