Անհրաժեշտ է`
մի բաժակ ոսպ
2 ճաշի գդալ բուսական յուղ
1 գլուխ սոխ
30 գրամ ծիրանի չիր
50 գրամ ընկույզ
մաղադանոս
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
Ոսպը թրջել և թողնել 3-4 ժամ: Ապա եփել, մինչև փափկի: Սոխը մանր կտրատել և սոխառած պատրաստել: Ոսպին ավելացնել մանրացրած ընկույզ, սոխը, լվացված չիրն ու խառնելով եփել 12-15 րոպե: Պատրաստի ուտեստի վրա ցանել պղպեղ և մաղադանոս: Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել