Ladynews.am-ը գրում է.
Այս գեղեցիկ նախաճաշը վայելելու համար անհրաժեշտ է նախ առանձին-առանձին պատրաստել բեզեն ու կրեմը:
Բեզեի համար անհրաժեշտ մթերքներն են`
1. 2 սպիտակուց
2. 150 գր շաքարավազ:
Կրեմի համար անհրաժեշտ է՝
1. 150 գր պանիր
2. 50 մլ սերուցք (33-35 տոկոսանոց)
3. 100 գր շաքարավազ;
Տանը պետք է լինեն նաև երկու-երեք տեսակի մրգեր՝ ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը.
Բեզե
1. Սպիտակուցները մի պտղունց աղով լավ հարել:
2. Ավելացնել շաքարավազը:
3. Հարել մինչև «ենթարկվող» պնդություն ստանալը:
4. Խոհանոցային ներարկիչի միջոցով ստացված բեզեից պատրաստել մոտ 4 սմ տրամագծով կլորակներ:
5. Կլորակների եզրագծով էլի մի շերտ բեզե դնել, որպեսզի հետո կրեմը չթափվի վրայից:
6. Ստացված բեզեները տեղափոխել ջեռոց և չորացնել 1 ժամ 100 աստիճան ջերմության պայմաններում:
Կրեմ
1. Սերուցքն ու շաքարավազը միասին լավ հարել:
2. Ավելացնել պանիրն ու շարունակել հարել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ