Բաղադրությունը
3 ձու,
4 կտոր հոլանդական պանիր,
4 կտոր երշիկ,
2 ճգ. մայոնեզ,
1 հատ լոլիկ,
1 հատ կարմիր բիբար,
մաղադանոս,
ձեթ,
սև պղպեղ, աղ:
Պատրաստման եղանակները
Կարմիր բիբարը մաքրել և երկարավուն կտրատել: Այնուհետև տապակել ձեթի մեջ 5 րոպե: Ձուն հարել մայոնեզի հետ, ավելացնել մանրացված մաղադանոսը, խորանարդիկներով կտրատված պանիրն ու երշիկը, այս ամենը համեմել աղով և պղպեղով: Այս խառնուրդը լցնել թավայի մեջ, որտեղ տապակվել էր կարմիր բիբարը, այնուհետև վրան լցնել լոլիկը և թավայի բերանը փակել: Եփել մարմանդ կրակի վրա:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել