Այս հետաքրքիր իրը նախատեսված է առավոտյան նախաճաշը ավելի հետաքրքիր և գեղեցիկ դարձնելու համար:

Պարզապես այն դնում ենք թավայի մեջ, մի անհանգստացեք. նյութը որից այն պատրաստված է ջերմությունից չի հալվում, և աչկերի համար նախատեսված մասում լցնում ենք հավկիթը: Դեղնուցը մնում է աչքերի մեջ, իսկ սպիտակուցը ներքևի բաց հատվածի շնորհիվ տարածվում է: Եվ վերջ, նախաճաշը պատրաստ է


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել