
Aysor.am-ը գրում է.
Առաոտյան աշխատանքի կամ դասի շտապելիս` հաճախ ենք մոռանում առողջ նախաճաշի մասին կամ այն փոխարինում ենք անհայտ ծագում ունեցող ֆաստֆուդներով:
Մասնագետները խորհուդ են տալիս հետևել առողջ սնվելու ռեժիմին և առաջարկում են բաղադրատոմս:
Այսպիսով նախաճաշին պարտադիր օգտագործեք ձվածեղ կամ ձու` բանջարեղենի հետ, կարելի է նաև սառնարանում սառեցրած բանջարեղենով:
Օգտակար նախաճաշի պատրաստման համար բանջարեղենները տապակում եք 5 րոպե ցածր կրակի վրա, որից հետո վրան լցնում եք հարած ձու և այդպես պահում ևս 5 րոպե: Աղը և համեմունքները ավելացնում ենք ըստ ճաշակի: Կարելի է այս նախաճաշի հետ խմել թեյ կամ որևէ հյութ: Օգտակար է նաև ձվածեղը պատրաստել պանրով, լոլիկով, կամ ձուն օգտագործել աղցանների մեջ:
Այս նախաճաշն առավել անհրաժեշտ է այն մարդկանց, որոնց շատ էներգիա է հարկավոր օրվա ընթացքում: