1in.am-ը գրում է.

Գիտնականները պարզել են, որ սուրճ խմելու լավագույն ժամը կեսօրին է, ժամը 14-ին:
Դա այն ժամն է, երբ մարդիկ իրենց հոգնած են զգում և չեն կարողանում կենտրոնանալ հանձնարարությունների վրա: Այդ պատճառով էլ ճաշից հետո մեկ բաժակ սուրճը կարող է ցրել հոգնածությունը և մեծացնել ուշադրությունը, հաղորդում է Kedem-ը:
Բանն այն է, որ կոֆեինը արգելափակում է ադենոզինի՝ արգելակող նեյրոմեդիատորի գործունեությունը և ակտիացնում է գխուղեղում նեյրոնների աշխատանքը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել