
Անհրաժեշտ մթերքներն են՝
2 մեծ կարտոֆիլ,
1ճ. գդալ սերուցքային կարագ,
2 ձու,
2-3 շերտ բեկոն,
կանաչ սոխ,
3 ճ. գդալ քերած պանիր,
մաղադանոս, սամիթ
Պատրաստման եղանակը.
Բեկոնը տապակել և մանր կտրատել: Կանաչ սոխը ևս մանր կտրատեք: Տաքացրեք ջեռոցը 175˚: Կարտոֆիլը բաժանեք երկու մասերի: Գդալով զգուշորեն քերեք միջուկը: Դրեք կարտոֆիլները թավայի մեջ: Յուրաքանչյուր «նավակի» մեջ լցրեք 1 ճաշի գդալ կարագի ½ մասը: Յուրաքանչյուրի մեջ ավելացրեք նաև 1 ճ. գդալ պանիր: Բեկոնն ու կանաչին հավասարաչափ լցրեք կարտոֆիլների մեջ: Վերևում կոտրեք ձու: Աղ և պղպեղ ցանեք:
Եփեք ջեռոցում 25 րոպե, մինչև սպիտակուցները սպիտակեն: Հանեք ջեռոցից, կտրատած կանաչի ցանեք վրան և մատուցեք: Բարի ախորժակ:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել