Անհրաժեշտ է՝

600 գ կաթնաշոռ

3 հավկիթ

6 ճաշի գդալ ալյուր

շաքարավազ ըստ ճաշակի

100-150 գ չամիչ

1 տուփ վանիլին

բուսայուղ

Պատրաստման եղանակը՝

Տրորել կաթնաշոռը, ավելացնել հավկիթները, շաքարավազը, ալյուրը, վանիլինը: Լավ խառնել, ստացված զանգվածից գնդիկներ անել ու թաթախել ալյուրի մեջ: Տապակել փակ կափարիչով, ցածր կրակի վրա, երկու կողմից, մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջացումը: Բարի ախորժակ :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել