
Անհրաժեշտ է՝
600 գ կաթնաշոռ
3 հավկիթ
6 ճաշի գդալ ալյուր
շաքարավազ ըստ ճաշակի
100-150 գ չամիչ
1 տուփ վանիլին
բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը՝
Տրորել կաթնաշոռը, ավելացնել հավկիթները, շաքարավազը, ալյուրը, վանիլինը: Լավ խառնել, ստացված զանգվածից գնդիկներ անել ու թաթախել ալյուրի մեջ: Տապակել փակ կափարիչով, ցածր կրակի վրա, երկու կողմից, մինչև ոսկեգույն կեղևի առաջացումը: Բարի ախորժակ :)
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել