Բաղադրիչներ

նրբերշիկ – 6 հատ,
սառեցրած շերտավոր խմոր – 200 գ,
դեղնուց – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

Խմորը բացել, մոտ 2 սմ լայնության 6 շերտ կտրել: Խմորը նրբերշիկների վրա փաթաթել, վրան դեղնուց քսել:  Թխել  200 տաքացված ջեռոցի մեջ 20 րոպե:

румяные сосиски в тесте_2

 

румяные сосиски в тесте_4

 

румяные сосиски в тесте_3

румяные сосиски в тесте_5

румяные сосиски в тесте_6

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել