Ladynews.am-ը գրում է.

Այս կոտլետները կարող եք պատրաստել հաճախ և միշտ էլ հաճույքով ճաշակել. նման հյութեղ ու «նուրբ» կոտլետներ ամեն տեղ չի հանդիպի:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ մթերքներն են`

300 գրամ տավարի միս

700 գրամ խոզի միս

500 գրամ սունկ

3 ձվի դեղնուց

3 հատ սոխ

4 պճեղ սխտոր

4 ճաշի գդալ օսլա

4 ճաշի գդալ կաթի փոշի

3 ճաշի գդալ մայոնեզ

200 գրամ պաքսիմատ

աղն ու պղպեղն` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը.

Միսը, սոխը, սխտորն ու սունկը աղացեք մսաղացով: Ավելացրեք ձուն, օսլան, կաթի փոշին, մայոնեզը, աղն ու պղպեղը: Այդ ամենը լավ խառնեք և դրեք սառնարանը` ամենաքիչը մեկ ժամ, իսկ մեկ գիշերը իդեալական տարբերակ է: Այնուհետև ստացվածից ստացեք կոտլետներ, գլորեք պաքսիմատի մեջ և երկու կողմից տապակեք բուսական յուղով: Տեղադրեք ափսեի մեջ, ձևավորեք և մատուցեք:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել