
Emedia.am-ը գրում է.
«Ռոսսելխոզնադզոր»–ի անցկացված լաբորատոր ստուգումները այլ վտանգավոր միկրոօրգանիզմներ է գտել հայկական սառեցված թառափի մեջ։
Կառույցի պաշտոնական կայքի փոխանցմամբ, «Ակվատեխավտոմատիկա» ՓԲԸ արտադրանքում հայտնաբերվել է մեզոֆիլ աէրոբ (թթվածնային միջավայրում ապրող) ու ֆակուլտատիվ–անաէրոբ (ոչ թթվածնային միձավայրում ապրող – խմբ.) միկրօրգանիզմներ։
Նշված միկրոօրգանիզմերը երկրորդ անգամ են հայտնաբերվում, ՀՀ անասնաբուժական ծառայությանը երկրորդ հայտնաբերված ախտման մասին անգամ տեղեկություն է տրվել։
Զուգահեռաբար, վտանգավոր միկրոօրգանիզմներ են հայտնաբերվել 26 երկրների սննդային արտադրանքում։
Նյութի աղբյուր՝ http://emedia.am/?p=42410/rusastany+vtangavor+mikroorganizmner+gtav+haykakan+cagman+dzknamtergum
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել