Բաղադրամասերը

կարտոֆիլ 300 գրամ

հոլանդական պանիր 300 գրամ

ձու 5 հատ

սոխ 150 գրամ

լոլիկ 1 հատ

կանաչի

ձեթ 3 ճաշի գդալ

աղ

պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը մաքրել, կիսել և շատ բարակ կտրտել: Աղ լցնել: Մաքրել սոխը, կիսել և մանր կտրտել, կտրտել նաև լոլիկը: Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, տապակել կարտոֆիլը` 5 ր.՝ խառնելով, ավելացնել սոխը, խառնել, ծածկել կափարիչը, 5 ր. մանր կրակի վրա եփել՝ խառնելով: Ձվերը հարել, աղ և պղպեղ ավելացնել: Երբ կարտոֆիլն ու սոխը պատրաստ լինեն, լցնել ձվի վրա, ավելացնել քերած պանիրը, լոլիկը: Տապակի մեջ մի փոքր ձիթայուղ լցնել, թողնել լավ տաքանա և ավելացնել խառնուրդը: Շատ թույլ կրակի վրա եփել մոտ 15 րոպե, այնուհետև զգուշությամբ շրջել մյուս կողմը և էլի 5 րոպե եփել: Մատուցել տաք-տաք:

Омлет с помидорами и картофелем. Ингредиенты

Фото 1

Фото 2

Фото 3

Фото 4

Фото 7


Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել