Ladynews.am-ը գրում է.

Ժելեով հատապտուղներն ամառային լավագույն աղանդերներից է: Այն թեթև համ ունի և հաճելի ու թարմնացնող է հատկապես այս շոգ օրերին:

Պատրաստման համար անհրաժեշտ են՝

0,5 բաժակ ելակ

0,5 բաժակ մոշ

0,5 բաժակ ազնվամորի

0,5 բաժակ հաղարջ

2 հատ բանան

2 լիտր մրգային հյութ

50 գրամ դոնդող

Պատրաստման եղանակը.

Եռացրեք մրգային հյութը, հետո վերցրեք կրակից և վրան լցրեք դոնդողն ու խառնեք: Դրանից հետո լվացրեք հատապտուղները, չորացրեք, բանանն էլ մաքրեք և կտրտեք: Ստացվածը լցրեք նախապես պատրաստվածի վրա, կրկին լավ խառնեք և դրեք սառնարան:

Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել